Rusztikus elektromos tűzhely

★★★★☆

Gondolom, valami rusztikus elektromos tűzhely vagy valami nagyon hasonlóval kapcsolatos dolgot keres. Nos, ma van a szerencsenapja, mert megtaláltuk a legjobb rusztikus elektromos tűzhely kapcsolatos termékeket nagyszerű áron. Ne vesztegesse az idejét, és vásároljon most anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Top 10 legjobban

👉 TOVÁBB 👈

Mennyibe kerül Rusztikus elektromos tűzhely?

Annak érdekében, hogy valóban teljes mértékben kihasználhassa a rusztikus elektromos tűzhely rugalmasságát, megfelelő esszékre van szüksége. Számos eszközt készletként értékesítenek, és már különféle szívó- és kefe-kiegészítőket tartalmaznak. A megfelelő kefefejek vagy különösen keskeny fúvókatartók jól alkalmazhatók a kárpitozott bútorok porszívózására.

A Dyson nem meggyőző az alaptisztításról. Belső szerkezete annyira összetett, hogy por marad néhány légcsatornában. A szívópoharak jelenlegi generációjának kényelmi jellemzői között szerepelnek a padlófúvókában lévő LED-es reflektorok, amelyek csak a Dyson és a Kärcher modellek tesztmezőjén hiányoznak. Minden alkalmazáshoz sokféle kefe- és fúvóka-változat található. Az állati hajkefe hajtott hengerrel különösen érdekes az állatok szerelmeseinek. Mivel azonban nem minden gyártó zárja be ezt a kefét, a kutyaszőr-kategória eredményeit nem veszik figyelembe az általános eredményben.

Az akkumulátor porszívója ugyanolyan energiát szolgáltathat, mint a vezetékes modell? A laboratóriumi vizsgálatok után a CHIP munkatársai arra a következtetésre jutnak: attól függ. A vezetékes szívópoharak továbbra is jobb munkát végeznek sima felületeken, például parkettán vagy csempén. Ez azt jelenti, hogy kétség esetén gyakrabban kell tisztítani az akkumulátor porszívóval - vagy pedig, amint azt az elején már említettük, hagyja, hogy a vákuum robot elvégezze a durva munkát. A szőnyegen viszont az elektromos keféknek köszönhetően az akkumulátor szívópoharak valódi tisztító csodákként mutatják be magukat, amelyek közül néhány még jobb munkát végez, mint a vezetékes kollégák.

Mekkora a takarítandó szoba? Valójában csak a kutyák vagy macskák kosarának minden nap történő tisztítása, vagy a rusztikus elektromos tűzhely nagyobb területeken képes dolgozni? Szintén fontos: elsősorban szőnyegekkel és szövettel, azaz a kanapéval, tisztítva, vagy inkább sima padlóval, például parkettával vagy csempékkel foglalkozik? Ennek megfelelően erre kell irányulnia.

Szűrők: A legtöbb szopni képes törlő robotnak van egy vagy több HEPA szűrője. A szűrő szinte teljesen eltávolítja a finom port és a baktériumokat a kipufogó levegőből, ami vonzóvá teszi a robotokat az allergiások számára. A szűrőket könnyen el kell távolítani, ki kell öblíteni vagy ki kell mosni.

BatteryNéhány modell kábel nélkül működik, ami alapvetően jó. De van akkumulátoruk, és ez sokkal korlátozottabb felhasználási időt biztosít számunkra. Bizonyos esetekben egyszer felhasználhatja a ház tisztítására, majd újratöltésére. Ügyeljen arra, hogy elegendő autonómiával rendelkezzen.

A rusztikus elektromos tűzhely ebben a változatában a szívóegység közvetlenül a szívócsőn helyezkedik el, amelynek alsó végén a szívó fúvóka vagy. -kefét mozgatják a parketta felett. Ha a teljes súlyt kizárólag a szívófúvóka kerekeire koncentrálja, különös figyelmet kell fordítani a szívófúvóka kiválasztására.

Egyéb termékek

Elfogadja a sütiket? Bővebben