Hidrogél arcmaszk

★★★★☆

Gondolom, valami hidrogél arcmaszk vagy valami nagyon hasonlóval kapcsolatos dolgot keres. Nos, ma van a szerencsenapja, mert megtaláltuk a legjobb hidrogél arcmaszk kapcsolatos termékeket nagyszerű áron. Ne vesztegesse az idejét, és vásároljon most anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Top 10 legjobban

👉 TOVÁBB 👈

Milyen ár Hidrogél arcmaszk?

A hosszabbító cső praktikus extra, amely lehetővé teszi a pókhálók mennyezetének tisztítását ezzel a hidrogél arcmaszk. Ez a porszívó A + energiaosztályt is kap. A divatos

A gőztisztítók kisebb változatai az úgynevezett kézi gőztisztítók. Ezekkel az eszközökkel kisebb felületek, például ablakok vagy tükrök tisztíthatók. Ahogy a neve is sugallja, ezeket a gőztisztítókat a kezükben hordják. Ezek a gőztisztítók ezért nem alkalmasak a padló tisztítására. Ebben az összefüggésben már hallotta a gőzkacsa kifejezést. Ezek ezek a kis kézi gőztisztítók.

Ami igazán érdemel figyelmet, az elektrosztatikus szűrő, amely megzavarhatja a szűrőt, és ráhúzhatja a lemezeire, valamint egy szénszűrő, amelynek állítólag el kell távolítania a kellemetlen szagokat.

Alapvetően a hidrogél arcmaszk nem működik nagyon eltérően, mint a klasszikus. Ez csak egy kicsit kompaktabb, és a legtöbbvel ellentétben nem az aljzatból, hanem az akkumulátorból nyeri az energiát.

Nálunk a szolgáltató szakértőink személyesen vigyáznak rád. Barátságos személyzetünk jól képzett, és örömmel ajánlja a megfelelő mosodát vagy szolgáltatást.

Szívóerő: A szívóerő szintén kielégítően jó számunkra. A durva szennyeződéseket, a hajat és hasonlókat eltávolítják. Makacs szennyeződés esetén, ha szükséges, magasabb teljesítményszinttel. Ezt meg lehet tenni például. szőnyegeken. Normál teljesítmény mellett az akkumulátor ennek megfelelően hosszú ideig is tart.

A HEPA rövidítés a nagy hatékonyságú részecskeszűrőt jelenti. A HEPA szűrőt különleges szűrőtulajdonságai jellemzik. A mikroszűrő rendszerekhez képest ezek a szűrők a legkisebb por- és szennyeződés-részecskéket kiszűrik, hogy elválaszthassák őket. Ennek eredményeként ezek már nem kerülnek a környezeti levegőbe, ami a hidrogél arcmaszk olyan higiénikusvá teszi a HEPA szűrőkkel.

Egyéb termékek

Elfogadja a sütiket? Bővebben