20 cm széles radiátor

★★★★☆

Gondolom, valami 20 cm széles radiátor vagy valami nagyon hasonlóval kapcsolatos dolgot keres. Nos, ma van a szerencsenapja, mert megtaláltuk a legjobb 20 cm széles radiátor kapcsolatos termékeket nagyszerű áron. Ne vesztegesse az idejét, és vásároljon most anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Top 10 legjobban

👉 TOVÁBB 👈

Miért vásároljon 20 cm széles radiátor?

Akkumulátor teljesítménye: akkumulátor vagy. A 20 cm széles radiátor vezeték nélkül használható. Ha az akkumulátor porszívója kevés energiát kínál, akkor csak néhány percig tart. A modellek praktikusak, amelyekben gyors akkumulátorcsere lehetséges, és egy második akkumulátor már benne van.

A szívókefét kefeszerű sörték jellemzik. Ezért alkalmas karcolásérzékeny tárgyak, például vitrinek, képkeretek, vázák vagy más üvegfelületek tisztítására.

Most már nem akarunk kínozni téged: itt hasonlítjuk össze a piacon található legjobb akkumulátor-porszívókat. Különösen alkalmas otthonának állati szőrtől való tisztítására.

20 cm széles radiátor: Az alábbiakban bemutatottakkal ellentétben, amint a neve is sugallja, azokat a padló fölé húzzák. A hengereket az ilyen szívópoharak aljára erősítik, amelyekkel a manőverezés egyszerű.

A tartály anyaga: A tartály rozsdamentes acélból vagy műanyagból készül. Az olcsó nedves porszívó általában műanyag kazánnal van felszerelve. Az ilyen eszközök általában alacsonyabb súlyuk és így könnyebb kezelhetőségük miatt pontokat szereznek. Hátránya, hogy kevésbé stabilak. A rozsdamentes acél tartállyal rendelkező modellek nemesebbek és robusztusak.

A legtöbb szívórobot hagyja a kívánt áztatott szennyeződés és por képességét. Ezért tervezze meg a porzsák ürítését vagy a szűrő gyakoribb cseréjét.

A 20 cm széles radiátor azon az elven dolgozik, hogy negatív nyomás jön létre belül, amelyet egy fúvó és a hozzá tartozó generál. Ahol a levegő behúzódik, ott van egy fúvóka nevű nyílás. Ezzel eltávolítja a port és a szennyeződést a padlóról, és a padlóra csúsztatja. A szennyeződés elnyelésére általában padlófúvókák vannak, amelyeket nagyrészt át lehet kapcsolni annak érdekében, hogy reagáljanak a különféle padlóburkolatokra. A bútorok és a kárpitozott bútorok ugyanakkor megszabadulhatnak a szennyeződésektől. Általában vannak speciális fúvókák.

Egyéb termékek

Elfogadja a sütiket? Bővebben