2 magos vagy 4 magos processzor

★★★★☆

Gondolom, valami 2 magos vagy 4 magos processzor vagy valami nagyon hasonlóval kapcsolatos dolgot keres. Nos, ma van a szerencsenapja, mert megtaláltuk a legjobb 2 magos vagy 4 magos processzor kapcsolatos termékeket nagyszerű áron. Ne vesztegesse az idejét, és vásároljon most anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Top 10 legjobban

👉 TOVÁBB 👈

Mennyibe kerül 2 magos vagy 4 magos processzor?

A szőnyegeket és a szőnyegeket a padlófúvókával tisztíthatja, amelyet általában a Siemens modellek kapcsolhatnak be. A jól ismert gyártó számos 2 magos vagy 4 magos processzor segítségével könnyen tisztíthatja a magas padlószőnyegeket.

Itt teszteltük, hogy különböző textúrákkal és különböző szubsztrátumokkal, például eszközökkel foglalkoznak. A következőket kellett szívni: kvarc homok, zsemlemorzsa, macska alom és haj, amelyeket a tesztpályánkon laminált, rövid és hosszú padlószőnyegekből osztottak szét.

A kefe fő feladata a szennyeződés fésülése a szőnyegszálakból, vagy közvetlenül a sima padlóról a levegőbe történő kavargás. A forgó kefe fontosságát a Kärcher tesztmodell mutatja be, amely az egyetlen, amely kefehenger nélkül működik. Nem volt meggyőző mind a standard porral végzett vizsgálat során, mind a szétszórt rizs durva anyagbevitelében. Az olcsó Sichler / Pearl modellel a kefehajtás elérhető, de túl gyenge, ezért a kefe többször blokkolódott a teszt során. A Hoover, a Dyson és a Lidl újabb típusú hengert adnak termékeikhez, és a gyártók csaknem fele lágy és kemény sörték keverékét használja a hengeren. A jó szívóteljesítmény másik tényezője a padlófúvóka, a szívócső és a porzsák légáramának eredménye. A Philips modell a padlófúvókából származik, amelynek légáramlása szintén nagy szívóerőt biztosít a fúvóka szélein.

Ez egy nagyon jó márka, amely a 2 magos vagy 4 magos processzor legismertebb, kiterjedt funkciókkal és jó teljesítménygel. Ugyanez vonatkozik a gyártó allergiájára.

Minél nagyobb a szívóteljesítmény, annál hatékonyabban szívódik fel a szennyeződés és a szennyeződés, és ugyanez vonatkozik a pollenre vagy az atkákra. A szívóerő ezért különösen fontos a szőnyegek számára, mivel a por gyakran beragadt bennük.

Gyúlékony anyagok: Ne távolítson el gyúlékony, robbanásveszélyes és könnyen gyúlékony anyagokat, például alkoholt, benzint vagy olajat nedves porszívóval. Ez robbanáshoz vagy. gyere tűzbe.

Hangerő: A 2 magos vagy 4 magos processzor zajt ad. Mindenki tudja, és mindenki alkalmazkodik hozzá. E tekintetben azonban vannak jelentős különbségek is, ezért érdemes összehasonlítani.

Egyéb termékek

Elfogadja a sütiket? Bővebben