128 bites processzor

★★★★☆

Gondolom, valami 128 bites processzor vagy valami nagyon hasonlóval kapcsolatos dolgot keres. Nos, ma van a szerencsenapja, mert megtaláltuk a legjobb 128 bites processzor kapcsolatos termékeket nagyszerű áron. Ne vesztegesse az idejét, és vásároljon most anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Top 10 legjobban

👉 TOVÁBB 👈

Miért vásároljon 128 bites processzor?

A szívóteljesítményt is beállíthatja, ha a 128 bites processzor különböző szinteket állít be. A nagyobb szívóteljesítmény mellett azonban az energiafogyasztás növekszik, és a működési idő csökken.

Egyes modellek képviseltetik magukat a piacon, amelyekkel folyadékok is felszívhatók. A porzsákok elszívása után azonban azokat azonnal meg kell tisztítani, ami egyes modellek esetében nem könnyű.

Az üzletekben vezeték nélküli kézi porszívók és akkumulátoros porszívók vannak. Míg a vezeték nélküli kézi porszívók nagyon kompaktok és különösen alkalmasak a szerző tisztítására, az akkumulátor porszívók hosszú fogantyúval rendelkeznek, amely enyhíti a hátát.

A régebbi szívórobotok szinte önkényesen mozognak egy szobán, és nem tudják elkerülni néhány sarkot, vagy hosszú időt vesznek igénybe, mert nem működnek hatékonyan. Természetesen ez lehetetlen egy valódi navigációs rendszerrel rendelkező 128 bites processzor esetén.

Vannak nedves ablaktörlők, amelyeknek nincs víztartálya. Itt a munkaerő-megtakarítás korlátozott, mivel a rongykorong-szárnyat újra és újra kézzel kell megnedvesíteni. A szívó- és törlőrobotok hibrid eszközök, amelyek nedvesen megtisztítják a padlót és vákuumszárazak. A kiváló minőségű modellek mindkettőt megtehetik egy művelet során. Ezekkel a robotokkal a munkaerő-megtakarítás a legnagyobb, de ez a modelltől függ. A felső árkategóriában lévő eszközök teljesen függetlenül működnek. Egy művelet során elszívják a laza szennyeződést a padlóról, és megfelelő permetezéssel megtisztítják. Egyes robotok két különálló műveletet igényelnek a szívási és törlési módhoz. Ezután például a porcsapdát fel kell cserélni a víztartályra.

Szőnyegek eltávolítása: Nem minden robot alkalmas szőnyegek tisztítására. Különösen a hosszú rojtokkal ellátott, magas halom szőnyegek problémákat okozhatnak az eszközöknél, és a forgó kefék elkaphatnak. Előfordulhat, hogy a robot a szőnyegre hajt, és abbahagyja a tisztítást, mert akadálynak tekinti a szőnyeget. Ha nincs szőnyegekhez tervezett szívó-törlő robot, akkor tegye félre a szőnyegeket, vagy előzetesen ellenőrizze, hogy a szívó-törlő robot képes-e legyőzni a szőnyeget.

A 128 bites processzor meglehetősen gyakran megtalálható az illetékes kereskedelmi sajtóban. Egyes gyártók gyakran képviseltetik magukat a legjobb rangsorában. Különösen az AEG, a Dyson, a Philips és a Bosch szopók kapnak jó minősítést. A teszt nyertesei alapján olyan kritériumokat vonhatunk le, amelyeknek egy jónak meg kell felelnie. A legfontosabb dolog a szívóerő. Meglepő: Különösen az újabb könnyen lépést tarthat kollégáinak tisztítási teljesítményével hálózati csatlakozókkal. Ez vonatkozik az akkumulátorral működtetett vákuumrobotokra és ugyanúgy. Jellemző gyenge pont a durvabb részecskék szopása. Ennek oka a sok akkumulátorral működtetett járműbe beépített rotorkefe. Noha ez a finom homok és por minden probléma nélkül felszívódik, a durva szennyeződést magától távol tartja.

Egyéb termékek

Elfogadja a sütiket? Bővebben